Mama Økologisk sodavand

Mama økologisk sodavand

kun naturlige ingredienser

Selve fremstillingen af Mama Øko sodavand er helt unik. Alle varianter er lavet udelukkende på naturlige ingredienser, hvor hele frugten benyttes. Dermed er der ingen tilsætningsstoffer i disse sodavand. Læs mere om denne unikke proces længere nede på siden.

Med deres smarte retro-look og de søde babushka dukker har Mama øko sodavand også et helt unikt look. De 3 økologiske varianter (Lemon, Appelsin og Passion) forhandles i alle Irma butikker. Du kan finde din nærmeste Irma butik her.

MAMA ØKO SODAVAND FINDES i 3 lækre varianter

Økologisk sodavand lavet på naturlige ingredienser

Mama Øko Lemon er en klassisk lækker italiensk lemon sodavand lavet af økologiske citroner, tilsat en smule appelsin og justeret med lidt grapefrugt. Dette er med til at give den perfekte kombination af friskhed, sødme og syre.

Økologisk passion sodavand kun på naturlige ingredienser

Mama Øko Passion har en fyldig og rund smag af de fantastiske økologiske passionsfrugter kombineret med lidt syrlighed fra lime og justeret med appelsiner

Lækker økologisk appelsin sodavand

Mama Øko Appelsin er en sød og frisk variant, hvor de saftige appelsiner har hængt på træerne i mindst 14 måneder for at sikre, at de har lige den rette smag.

hele frugten benyttes

Noget af det helt unikke ved Mama Øko sodavand er selve produktionen bag. Mama Øko sodavand er nemlig lavet 100% på naturlige ingredienser.

Helt grundlæggende så benyttes hele frugten til disse lækre sodavand. Der er ikke brugt nogle tilsætningsstoffer. Selve skrællen fra en appelsin eller grapefrugt giver f.eks. naturlig pektin, olie-essens og vitamin C. Dermed kommer alt helt naturligt fra selve frugten og ikke som en ekstra tilsat ingrediens.

Mama Øko sodavand er et fantastisk brand, som vi har fundet i vores søgen efter økologiske sodavand af høj kvalitet. Brand Garage, som står bag brandet, er udover at være dygtige til at lave sodavand, meget bevidste om vigtigheden af de rigtige råvarer. De søger verden over efter de bedste råvarer og er selv ude hos de enkelte landmænd for at se, hvordan frugterne behandles og lukke aftalerne. Der er ingen tvivl om, at alle tilvalg og fravalg i disse sodavand er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og god økologi. Det er noget, som vi sætter stor pris på. Du kan læse mere om vores klimapolitik her.

Følg Mama Øko sodavand på Facebook og Instagram