Efferve Økologisk sodavand

Effervé økologisk sodavand

ØKOLOGISKE SODAVAND FRA ALSACE

Effervé Økologiske sodavand produceres på en 200 år gammel fabrik i Alsace i Frankrig.  De 4 økologiske varianter er lavet på vand fra den unikke kilde, som løber langs de smukke bjerge i Alsace og indeholder nogle af de mest rene elementer fra naturen.

4 LÆKRE ØKOLOGISKE VARIANTER

Effervé Økologisk Lemon sodavand

Effervé Økologisk Lemon sodavand har en dejlig og frisk kombination af citrusfrugter.

En forfriskende og læskende sodavand med blid brus.

Effervé Økologisk Jordbær sodavand

Effervé Økologisk Jordbær sodavand har en dejlig smag af jordbærrenes sødme.

En sodavand som smager af sommer hele året rundt og med blid brus for hele familien.

Effervé Økologisk Pink Lemonade sodavand

Effervé Økologisk Pink Lemon sodavand er lavet på citroner og lime og med blid brus.

Den flotte lyserøde farve kommer fra lilla gulerodsjuice.

Effervé Økologisk Tonic

Effervé Økologisk Tonic er en klassisk tonic med den rette balance mellem bitterhed og sødme.

En perfekt mixer som passer til de fleste typer gin

Du kan finde Effervé Økologisk sodavand i Irmas butikker og hos Nemlig.com. Find din nærmeste Irma butik her. Du kan også finde dem på kampagne i Fakta og hos Rema1000.

IKONISK FLASKE SOM KAN BRUGES IGEN OG IGEN

Effervé Økologisk sodavand produceres i en flot glasflaske med prægning og patentlåg. Patentlåget gør det nemt at stille den i køleskabet og nyde den over flere dage. Men husk at kulsyre-niveauet er bedst den første dag, så jo flere dage du har den stående, jo mindre brus vil der være tilbage.

Effervé flasken som vandflaske

Når du har drukket alt indholdet i din flaske, så fjern etiketterne og brug flasken til vand. Den har en perfekt størrelse til at stå i køleskabsdøren. Hvis det driller med at fjerne etiketterne, så prøv at sætte flasken under den varme hane og skrab forsigtigt med en kniv. Så får du det hele pænt af.

På den måde får du en flot vandflaske, men du er også med til at passe på vores klima. Hvis du ikke beholder flasken derhjemme, så håber vi meget, at du vil aflevere den i din nærmeste pant-automat, så glasset kan genbruges. Du kan læse mere om The Green Oaks klimapolitik her.

LÆKRE COCKTAILS

Effervé økologisk sodavand kan også bruges i lækre cocktails – både i børne- og voksenversion. Klik her for at se vores forskellige forslag til, hvordan du kan mikse og pynte dine cocktails.

Jordbær mojito drink

Vi håber, at du bliver inspireret til nogle lækre og kreative drinks. Del gerne dine egne drinks med os på #effervedrinks på Instagram.

Følg Effervé Økologisk sodavand på Facebook og Instagram