The Green Oak ligger i Skærbæk

Om os

Ansvarlig og økologisk drikkevareleverandør

The Green Oak producerer, importerer og distribuerer økologiske drikkevarer.
Vi har vores egne brands, private label og agenturer på udenlandske produkter. Fælles for alle varer er, at de er økologiske med fokus på den gode smag og valgt med omtanke for klimaet.

Vi tilbyder glasflasker, plastflasker af genbrugsplast og alu-dåser i vores portefølje. Det bæredygtige og klimavenlige element er en vigtig grundsten i alle vore valg, hvor vi har fokus på, hvordan vi kan belaste klimaet mindst muligt og samtidig levere produkter af høj kvalitet med god smag.

Der var engang et køkkenbord…

The Green Oak er en familievirksomhed beliggende i den sønderjyske by Skærbæk ved Vadehavets kyst.  Det hele startede ved køkkenbordet hjemme hos ægteparret Jan og Camilla Kruse Hansen, hvor der blev udviklet smage til økologiske sodavand. Det var her, at virksomhedens nørderi for god kvalitet opstod, og deres første brand Macarn blev skabt, som vandt Økologisk Guld i 2018.

Virksomheden vandt også Iværksætterprisen 2018 i Tønder Kommune. Dengang hed firmaet Macarn ApS, men i forbindelse med frasalget af varemærket Macarn til samarbejdspartneren Naturfrisk Group i 2019, valgte parret at ændre firmanavn til The Green Oak.

Et træ med mange grene

Navnet The Green Oak er inspireret af det store egetræ, der står i familiens have og symboliserer en virksomhed, som arbejder mod en mere bæredygtig og grøn tilværelse.

Vi har fokus på, hvordan vi kan udvikle nye smage, fastholde høj kvalitet på nye bæredygtige måder, så vi kan forkæle os selv og hinanden, imens vi passer på vores jordklode.

Vores rødder er et stærkt fundament af en unik erfaring inden for sodavandskategorien mht. råvareforståelse, produktionsnetværk og indsigt i kategorien, kombineret med logistik, salg, marketing, innovation og bæredygtig udvikling.

Uanset om det blæser eller ej så står vi det samme sted i morgen.

The Green Oak træ tegning farvet