ØkoBrus

hele danmarks økologiske sodavand

Det behøver ikke at være kompliceret at forkæle sine nærmeste.
Med ØkoBrus i dit køleskab er du altid klar til lidt ekstra familie-hygge eller en hyggestund i sofaen.
Alle varianter er med blid brus

ØkoBrus er en serie økologiske sodavand, som er produceret i Danmark og lanceret af den sønderjyske virksomhed The Green Oak. Du kan læse mere om os her. Tanken bag er økologisk kvalitets-sodavand for hele familien til en fornuftig pris. Det behøver nemlig ikke at være dyrt for at smage godt.

Udover at ØkoBrus er danskproduceret, så er de også produceret på en klimavenlig måde i flasker af 100% genbrugsplast – i nedenstående kan du læse nærmere om, hvad det betyder.

Du kan finde de tre ØkoBrus varianter hos Nemlig.com.

Er du til det friske, det søde eller det lyserøde?

ØkoBrus findes i 3 lækre varianter, så du selv kan vurdere, om du er til den friske lemon, den søde hyldeblomst eller den flotte lyserøde pink lemonade sodavand.

Økologisk lemon sodavand

ØkoBrus Lemon er en frisk variant med en dejlig smag af citrusfrugter. Her er der tale om en klassisk lemon sodavand med en behagelig mængde brus, som gør, at børn også synes om den.

ØkoBrus Lemon sodavand er god i en lækker Gin Hass med mangosirup.
Du kan også bare drikke den som den er og lave den til en fin børnedrink ved at putte nogle vingummi-bamser i fryseren i et par timer og brug dem så som isterninger.

Økologisk hyldeblomst sodavand

ØkoBrus Hyldeblomst er lavet på de søde hyldeblomster i samspil med friske citroner, hvilket giver en god balance mellem sødme og surhed.

ØkoBrus Hyldeblomst kan klart anbefales sammen med prosecco eller hvidvin, som giver drinken en mere liflig smag af hyldeblomst. Eller prøv den i en alkoholfri version med friske hindbær og masser af isterninger. Så har du smagen af sommer hele året rundt.

Økologisk pink lemon sodavand

ØkoBrus Pink Lemonade sodavand er en skøn naturlig kombination af citrusfrugter farvet med solbær. Selvom den primært består af citrusfrugter, så har den samtidig en naturlig sødme, som gør, at det er en sodavand for hele familien – store som små.

ØkoBrus Pink Lemonade sodavand er en god variant til at gøre hverdagen mere festlig. Server den i et vinglas til aftensmaden eller pynt den med friske bær og straks føler man sig ekstra forkælet.
Til de voksne kan den noget helt særligt sammen med gin, og her kan der især leges med valget af gin og dermed få helt forskellige smagsoplevelser alt efter hvilke gin-noter den sættes sammen med.

hvorfor er økobrus en klimavenlig sodavand?

Når du vælger en økologisk sodavand med det røde øko-mærke, så er det din garanti for, at der ikke er tilsat kunstige farver, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Ved at vælge økologiske produkter er du blandt andet også med til at passe på vores drikkevand og miljø. Du kan læse mere om fordelene ved økologi her .

Derudover er ØkoBrus produceret i en flaske lavet af 100% genbrugsplastflakes. Flakes er den mest miljøvenlige form for genbrug, hvor der er et lavt energiforbrug og miljøbelastning. Samtidig bruger fabrikken som ØkoBrus produceres på primært vindmølle-energi, hvilket er en mere klimavenlig måde at producere på.

Følg ØkoBrus på Facebook og Instagram