Mama Øko sodavand

Mama øko sodavand

Lækker og forfriskende økologisk sodavand på dåse

Med deres smarte retro-look og de søde babushka dukker har Mama Øko sodavand et helt unikt look. De findes i 3 økologiske varianter (Appelsin, Lemon og Passion) og forhandles i alle Irma butikker. Find din nærmeste Irma butik her

Mama Øko Appelsin er en sød og frisk variant, hvor de saftige appelsiner har hængt på træerne i mindst 14 måneder for at sikre, at de har lige den rette smag.

Mama Øko Lemon er en klassisk lækker lemon sodavand lavet af de økologiske sicilianske citroner. Derudover er der tilsat en smule appelsin og justeret med lidt grapefrugt, hvilket er med til at give den perfekte kombination af friskhed, sødme og syre.

Mama Øko Passion har en fyldig og rund smag af de fantastiske økologiske passionsfrugter kombineret med lidt syrlighed fra lime og justeret med appelsiner.

Hele frugten benyttes

Noget af det helt unikke ved Mama Øko sodavand er selve produktionen bag. Mama Øko sodavand er nemlig lavet 100% på naturlige ingredienser. Helt grundlæggende så benyttes hele frugten til disse lækre sodavand. Der er ikke brugt nogle tilsætningsstoffer. Selve skrællen fra en appelsin eller grapefrugt giver f.eks. naturlig pektin, olie-essens og vitamin C. Dermed kommer alt helt naturligt fra selve frugten og ikke som en ekstra tilsat ingrediens